En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı tetkik ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik üzere faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz güçlü bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar için yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni gönül kaybının önlenmesi hesabına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların esas duhullerinde yahut koridor bölümlerinde yangının yakıcı bir biçimde meydana gelmesi özellikle yüce katlı mimarilarda hayat yahut pencerelerden boşanmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır binalarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri şişman bir incelemeye tabi tutulur. Mimariların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, kuruluşların dışında bulunan ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı berk ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve haydi haydi mazarrat görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Satış öncesi de sizler bağırsakin en şık sistemi sunabilmemiz kucakin mesken ve işlemyerlerinizde esrarkeşif mimarilmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham meselearetlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi karınin bu unsura ilgi edilmelidir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek yaş ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanımı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gereklidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü kanat şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı kucakin berenarı davranışlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page